AZ ÉV EDZŐTERME

Büszkén mondhatjuk, hogy idén is a THOR GYM az év funkcionális edzőterme!

Immáron tradicionálisan megrendezésre kerülő díjátadóra, a BioTechUSA – Just Clear Award-ra kaptunk meghívást.

A grandiózus eseményen a hazai fitness szektor kiemelkedő és meghatározó alakjai gyűltek össze. Szokás szerint rendkívül pazar körülményekkel és remek hangulattal készülnek a szervezők.
Az eseményen kiosztásra kerülnek a szakmai díjak, ahol a Biotech-JustClear szavazásán a Thor Gym hálózat nyerte az év funkcionális edzőterme díjat!
Megtisztelve mondhatjuk, hogy nem ez volt az egyetlen elismerés, amiben részesültünk, hiszen idén, Magyarország egyetlen fitness, wellness, egészség díjátadó gáláján a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség is átadta díjait.
A Hf3 és a JustClear díjazottjai közül az év közössége díj nyertese a PredaThors csapata lett. A díjat a közösség vezetője és edzője, Nyárasdi Zsombor vette át. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen remek csapattal bírunk, mely már az országos fitness-élet térképére is felkerült!
Azonban az újbudai edzőtermünk nem csak emiatt lehet büszke, hiszen a funkcionális-fitnesz díjazottjai között az Év edzőterme díjat is bezsebeltük, melyet a THOR GYM ÚJBUDA nyert meg!
Köszönjük nektek mindezt, nagyon büszkék vagyunk, hogy ennyi év munkája és erőfeszítése megajándékozott minket ezzel az örömmel. Ugyanakkor türekszünk továbbra is fejlődni, gyarapodni és a megszokottan magas szakmai nívót fenntartani!
Hálás köszönet a rendkívüli edzői csapatunknak és persze a vendégeinknek, vagyis a Thor családnak!
Kis hangulati képsor az esti rendezvényről: