BEAVATÁS

Téged is vár a BEAVATÁS program!

Készülj időben a nyári időszakra és villants top formát!

MÁJUS 6-tól!

A MYPROTEIN támogatásával

Tégy meg mindent az egészségedért!

Az első két hétben szabadon tudsz csatlakozni!

REGISZTRÁLJ BÁTRAN és indulj el egy új világba, ahol sikerek várnak!

BEAVATÁS – Egy fogalom, egy program, egy bevált recept!

 

 

Most akciósan kezdheted az edzéseket és felkészülten várhatod a nyarat!

A program ára 28.000/hó, azonban most biztosíthatod, hogy az első 4 hónapban 19.900-ft / hó összegért járhass!

Immáron 11. éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! Ne feledd: Az edzés nem úri hóbort, hanem rövid-, és hosszútávú befektetés az egészségedért!

 

Fontos!

Ha az első alkalommal nem tudsz megjelenni, ne csüggedj, az első két hétben csatlakozhatsz! Az időpont ne zavarjon meg, válaszd az Május 6, vagy a Május 7 kezdő dátumot, hogy a helyedet biztosítsd a programban!

Tegyük félre a félelmeinket és dolgozzunk az egészségünkért!

 

Nem kétséges, hogy az elmúlt időszakban fokozottan rá kellett döbbennünk, hogy az egészség mekkora kincs. Nem elegendő bizakodva várni, hanem bizony tennünk kell érte! A kutatások és tények pedig egyértelműen azt mutatják, hogy aki sportol és rendszeresen mozog, akinek az életvitelébe belefér, hogy időt és energiát fordít az egészséges életmódra, annak sokkal ellenállóbb a szervezete.

Ne alkalmazzuk a megszokott sablont és tekintsünk az edzésre hobbyként, hiszen nem „csak” az! Fordítsunk hatványozottan nagyobb hangsúlyt az egészségünkre, az életmódunk javítására. Fektess be az egészségedbe, hogy később ne gyógyszerekre, vagy orvosokra kelljen sokkal többet kiadj majd! A saját érdekünkben, a jövőnk és a környezetünk érdekében egyaránt!

Most itt a lehetőség, hogy változtass és javíts a korábbi szokásokon!

De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres? Mi kell a jelentkezéshez?

 

A BEAVATÁS program lényege:

Szeretnél eredményeket?

Fontos az egészséged?

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

Erősödnél, vagy épp az állóképességed javítanád?

Ebben az esetben hatékony megoldás a funkcionális edzés!

A funkcionális edzésekkel kapcsolatban elég sok téveszme, s rossz információ kering: nem, nem attól lesz valami funkcionális, ha sok eszközt használnak, s attól sem, ha köredzést alkalmaznak. Kapásból, ha gépek segítenek a mozgásokban egy köredzésben (eltekintve a kivételektől, melyekre később kitérünk, pl. evezőgép, air bike), akkor biztosan köze nincs a funkcionális edzéshez a rendszernek.

A funkcionális edzések arra hivatottak, hogy az alap mozgásmintákat fejlesszék, s komplexen megerősítsék a testünket. Hiszen vegyünk egy egyszerű nyomó mozdulatsort: hiába erős a nyomásod egy arra használatos gépen, valós feladatok esetében aligha lesz ideális szögben beállítva, nem lesz a törzsed kitámasztva, amikor az erődet, fitségedet szeretnéd kamatoztatni, használni.

Továbbá érdemes odafigyelni arra is, hogy a tested felkészüljön a terhelésre. Addig nem szabad, nem is érdemes összetett gyakorlatokba vágni, míg az alapokat nem teremted meg. Adott esetben egy gyenge törzzsel végzett gyakorlat – hiába hasznos az egy haladóbb szinten – többet árt, mint használ. Első lépésben tehát mind a technikai, mind a fizikai alapokat meg kell teremteni, hogy elkezdj bármilyen eszközt használni.

 

Az egészség

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt, ami várhat rá a jövőben. Vétek és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged!

Mi vár Rád közöttünk?

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok, amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. S igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

Másodsorban egy remek közösség tagja leszel!

Sportemberekről van szó és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, a Thorban pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap.

Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!

Hogy minél eredményesebb legyen a fejlődésed, partnerünk, a Myprotein is segítséget nyújt a programban résztvevőknek:

 • A program elején az első edzéshez már kapsz egy kis induló meglepetést
 • A Beavatás vizsga után egy kis ízelítőt, melynek segítségével kipróbálhatod mi számodra az, amivel az edzéseidet tudod támogatni
 • Haladó szinten (UST) pedig a Myprotein kifejezetten a mi programunkhoz kidolgozott UST csomagját tudod megvásárolni, melyhez természetesen kedvezmény is társul

Várunk téged is az év funkcionális edzőtermében!

A program felépítése:

ELSŐ 8 hét BEAVATÁS – Kezdő edzések

– Állapotfelméréssel kezdünk

– Elkezdjük megerősíteni a törzs izmait (ülőmunka, derékfájdalmak…)

– Eszközeink használatának alapjaiba bevezetünk, alapos tanítással (TRX, kettlebell, rúd, saját testsúlyos gyakorlatok)

– Mobilizáció, tartáshibák kijavítása, korrekciók

MÁSODIK 8 hét ATHLETIC BODY – Középhaladó edzések

– Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása

– Állóképesség továbbfejlesztése

– Törzs további erősítése

– Korrekciók továbbvitele

UTÁNA: UST – Haladó edzések

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!

– Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

– Folyamatos progresszió

– 8 hetes ciklusok a céljaidhoz igazítva

Csatlakozz hozzánk!

 

 

 

Akinek az első időpont valamiért nem jó, de nem szeretne lemaradni, az a regisztrációval az első két hétben tud csatlakozni!

Mivel 30 napos bérleteink vannak és nem havibérletek, ezért ez nem jelent hátrányt.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, s e-mailben azonnal küldjük is a részletes információkat, mely levélben remélhetőleg az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

(Amennyiben nem kapsz azonnal e-mailt, akkor ellenőrizd a spam mappádat!)

A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele, hogy amikor megérkezel, már azonnal át is tudd venni a THOR kártyádat, mely már készen vár téged!

Az első két hétben tudsz csatlakozni, a regisztrációnál az május 6-ra kiírt időpontok a hétfő-szerda, míg a május 7-re kiírtak a kedd-csütörtök nappárokat jelölik. Ha első alkalommal nem megfelelő az időpont, ez alapján is tudsz regisztrálni! Lényeg hogy ne csússz le!

 

Myprotein Thor kedvezmények:

Ne feledjétek a Thoros kedvezményt, mely minimum 20% kedvezményt ad a tagjainknak, a ruházati termékeket pedig 40%-al  olcsóbban vehetitek meg az alábbi linken:

https://tidd.ly/3Rq2GVT

 

Természetesen amennyiben marad kérdésed, keress minket bizalommal!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj telefonon!

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj telefonon!

Miután regisztráltál, kérünk olvasd el ezt is figyelmesen:

Óbudán, a Thor Gym rendszerben először egy automatizált formában működő edzőteremben várunk!

Itt összefoglaljuk számodra, mire lesz szükséged a kezdetekhez:

A rendszer bevezetése óta a korábbi vendégeink megelégedéssel használják, hiszen számos előnye van a rendszernek a megszokott manuális rendszerekhez képest: 

– gyorsabb az áthaladás, nincs várakozási idő, illetve sorok

– időben is szélesebb nyitva tartást tudunk biztosítani,

– nem fordulhat elő, hogy a pultos elalszik, nem ér be, várni kell rá
 

 – valamint kártyás fizetés lehetősége gördülékenyen megy

Kérünk Titeket, hogy első lépésben regisztráljatok az alábbi módon ebbe a rendszerünkbe is!

A Regisztráció mindössze 2 percet vesz ígénybe:

A GYMcompass használatához semmi másra nem lesz szükséged mint egy okostelefonra. Nincs bérlet kártya, nincs papírfecni. 

 1. Kattints a GYMcompass főoldalán a “Regisztráció” gombra vagy kattints ide!
 2. Add meg a telefonszámodat, melyre rendszerünk küldeni fog neked egy ellenőrző kódot SMS-ben!
 3. Az ellenőrző kódot megadva tudod aktiválni a regisztrációdat és megadhatod a belépéshez szükséges választott jelszavadat.
 4. A rendszer 1 hónap ingyenes tesztidőszak után, évente mindössze 1000,- Ft-ba kerül majd (nem kell aggódni, hogy elhagyod a belépőkártyát, vagy épp otthonhagytad azt!)

FONTOS: A REGISZTRÁCIÓ SORÁN A NEVETEKET ÉS AZ EMAIL CÍMETEKET IS TÖLTSÉTEK KI AZ ADATLAPON! A TELEFONSZÁMOTOKRA KATTINTVA TEHETITEK EZT MEG. 

 

Bérlet vásárlása készpénzzel

Készpénzes vásárláskor az előtérben található automatába bedobott pénzt a virtuális pénztárcádra írjuk jóvá, hasonlóan egy prepaid telefonkártyához. Így a virtuális pénztárcádat használva azonnal vagy akár később otthonról is tudsz bérletet vagy belépőt vásárolni. 

Így működik a vásárlás készpénzzel: 

 1. Az előtérben találsz egy pénz elfogadó automatát.
 2. Lépj be a GYMcompass oldalon a telefonszámoddal és jelszavaddal.
 3. Kattints a “Készpénz befizetés” gombon.
 4. A megjelenő QR kódot mutasd meg az automata olvasójának.
 5. Helyezd be a kívánt bankjegyet az automatába, mely elfogadás után azonnal jóváírja virtuális pénztárcádra a befizetett összeget.
 6. Ha több bankjegyet szeretnél befizetni, akkor ismételd meg a folyamatot.
 7. Kattints a “Belépő vásárlás” gombon.
 8. Válaszd ki a Beavatás bérletet.
 9. Kattints a “Vásárlás egyenleg terhére” gombon.

FONTOS: AKI ESETLEG ABBAHAGYJA AZ EDZÉST VAGY NEM KÍVÁN HOZZÁNK JÁRNI ÉS MARADT PÉNZE A RENDSZERBEN AZT TERMÉSZETESEN VISSZASZOLGÁLTATJUK.

Belépő/bérlet vásárlás bankkártyával

 

Bankkártyás vásárlást kényelmesen, akár otthonról is intézheted. 

Így működik a vásárlás bankkártyával:

 1. Lépj be a GYMcompass oldalon a telefonszámoddal és jelszavaddal.
 2. Kattints a “Belépő vásárlás” gombon.
 3. Válaszd ki a Beavatás bérletet.
 4. Kattints a “Vásárlás bankkártyával” gombon.
 5. A megjelenő banki felületen add meg a bankkártyád adatait.

Gyakran ismételt kérdések: 

Öltözőszekrények használata:Első körben a terem biztosít minden szekrényre egy lakatot. Amennyiben ezek elfogynak vagy eltűnnek sajnos minden vendégnek magának kell hozni a lakatot.  A szekrényeket kisajátítani tilos. Amennyiben két egymást követő napon is zárva találjuk a szekrényt, akkor leverjük a lakatot és kipakoljuk. 

Nyitva tartás: Hétfő-péntekig : 5:00-23:00 szombat és vasárnap 8:00-20:00. A főbejárati zárat egy időzített mágneszár zárja és nyitja automata módon. A villanyt a rendszer 23 és 20 órakor automatán szintén lekapcsolja. Nyitvatartási idő vége előtt a termet kérjük elhagyni, hiszen máskülönben nem tudtok majd kijutni!

Hajszárító:A pultban megtalálható lesz, nyugodtan vegyétek majd el.

Vásárlás:Bármire szükségetek lenne az automatából tudtok vásárolni. Ha esetleg nincs nálad aprópénz az edzők tudnak nektek felváltani. Valamint ne feledkezzetek meg az ivóvíz automatáról sem. 

AYCM: jelenleg fejlesztés alatt áll a rendszer, de működni fog. Akinek ilyen kártyája van, azt az edzője fogja beléptetni és beengedni, tehát érkezéskor keressétek az edzőtöket! (Elnézést a kellemetlenségért, reméljük hamar megoldódik.)

Forgó kapu:  A kaput átugrani, megkerülni minden körülmény között tilos!!!( pl.: nincs telefonom , nincs pénz nálam ) Amennyiben ez kiderül, a teremből való végleges kitiltást eredményez. 

 
Továbbá ne feledd:
 

– Az edzésre hozz magaddal kényelmes edzőruhát és lapos talpú sportcipőt.

– Az állapotfelmérés az órák része, nem szükséges külön alkalommal tervezz, azonban ezt az edződ el fogja mondani részletesen.

– Kérünk első belépés előtt érkezz 15 perccel korábban
 

Ha bármivel kapcsolatban kérdés merül fel, kérlek bátran keress minket, e-mail formájában az obuda@thorgym.hu címen.

h
k
sz
cs
p
07:00-08:00
Hétfő
07:00-08:00 :
1.csoport
07:00-08:00 :
07:00-08:00 :
1.csoport
07:00-08:00 :
07:00-08:00 :
08:00-09:00
Hétfő
08:00-09:00 :
2.csoport
08:00-09:00 :
08:00-09:00 :
2.csoport
08:00-09:00 :
08:00-09:00 :
17:00-18:00
Hétfő
17:00-18:00 :
3.csoport
17:00-18:00 :
17:00-18:00 :
5.csoport
17:00-18:00 :
17:00-18:00 :
18:00-19:00
Hétfő
18:00-19:00 :
18:00-19:00 :
4.csoport
18:00-19:00 :
18:00-19:00 :
4.csoport
18:00-19:00 :
Hétfő
07:00-08:00
1.csoport
08:00-09:00
2.csoport
17:00-18:00
3.csoport
Kedd
18:00-19:00
4.csoport
Szerda
07:00-08:00
1.csoport
08:00-09:00
2.csoport
17:00-18:00
5.csoport
Csütörtök
18:00-19:00
4.csoport
Péntek