Bezárunk, de maradjunk együtt!

Kedves Vendégeink!

 

Termeinket, a kialakult járványügyi helyzet miatti törvénykezések miatt, előre nem látható időre bezárjuk!

Bízunk abban, hogy az élet mielőbb visszakerül a normális kerékvágásba!

Addig is Home Training-re fel!

A korábbi bezárásból tanulva, de az alapján a tulajdonosokkal, edzőinkkel egyetértésben, olyan bérletmentő csomagot találtunk ki, amellyel a legkorrektebben járhatunk el felétek. Bízva abban, hogy mielőbb újra kinyithatunk, mert hosszabb távon termeink jövőbeni működése kerül végleg veszélybe.

Mik a lehetőségek?

Home Training Bérlet

Ezt a bérletfajtát kimondottan arra az átmeneti időszakra hoztuk létre, ameddig a járványügyi helyzet miatt termeink zárva tartanak. Erre az időszakra az edzéseket az online térben töretlenül folytatjuk.

A Home Training bérlet ára 10.000,- forint, amelyet utalással tudsz megvásárolni edződnél és hasonlóan elődjeihez 30 napos korlátlan bérlet.

A Home Training Akciótervnek három nem titkolt funkciója van, amelyet itt is kiemelnénk:

1.) Home Office ideje alatt otthon és a fokozódó bezártság során kiemelten fontos a testi-lelki egészségünk megtartása. Edzeni meg amúgy is muszáj! Mindezért felállítottunk egy hosszú távra is alkalmas rendszert, hogy az edzéseitek ne maradjanak el.

2.) Mindenképpen szerettük volna megteremteni edzőink bevételforrását. Nem szerettük volna elengedni kezüket és magukra hagyni ebben a nehéz helyzetben. Jóban és rosszban is ugyanabban a csónakban evezünk.

3.) Remélhetőleg mielőbb újra megnyithatunk, de mindemellett a legrosszabb forgatókönyvre is fel kell, hogy készüljünk. Bár mindegyik termünk rendelkezik tartalékokkal, hosszú távon még előre nem látható nehézségekkel kell szembenéznünk. A legrosszabb forgatókönyvre készülve a termeink fennmaradása érdekében bevételforrást kell képeznünk.

Jelenleg érvényes bérleteitek a következő 3 + 1 módon használható fel:

1.) Érvényes Beavatás, Athletic Body vagy UST bérlettel automatikusan részt vehettek a Home Training Akcióterv online edzésein. A bérletek lejártával kell áttérnetek a Home Training bérletre az otthoni edzések folytatásához.

2.) Azon vendégeink, akik megvásárolják a Home Training Bérletet, de van érvényes Beavatás, Athletic Body vagy UST bérletük azoknak a Home Training bérlet vásárlásának napjától automatikusan befagyasztásra kerül meglévő bérletük. Az újranyitást követően azonnal, az új bérleted megvásárlásakor a befagyasztott bérleted fennmaradt napjai automatikusan hozzáadódnak az új bérletedhez. Azonban a bérletek az újranyitást követően azonnal automatikusan folytatódnak majd, vagyis a nyitást követően kitűzött időponttól kezdődően a korábban befagyasztott bérleteket automatikusan újra aktiváljuk majd!

3.) Azon vendégeink, akik érvényes bérlettel rendelkeznek és nem akarnak járni a Home Training Akcióterv Online edzéseire, azoknak a bérletük automatikusan befagyasztódik. Újranyitáskor az újonnan vásárolt bérlethez a zárás napjától számítva naparányosan kerül a régi bérletből fennmaradó napok száma hozzáadva. (Kivétel, ha a nyitást követően kezdődően nem térsz vissza azonnal, hiszen az újranyitást követően a korábban befagyasztott bérleteket automatikusan újra aktiváljuk! Pl. ha az újranyitást követően csak 15 nap után jössze először, abban az esetben ezt a 15 napot sajnos elveszíted.)

+1.) AYCM

Sajnos az AYCM kártyákat az Online térben nem tudjuk elfogadni. A kiegészítőkre azonban ugyanaz a logika vonatkozik, mint a bérletekre.

Home Training

A Thor Gym Hálózat átmenetileg bezárja kapuit. DE…

E vészterhes időben se tehetjük meg, hogy teljeskörűen eltűnjünk az életetekből. Az immunrendszerünk és a mentális egészségünk érdekében most még fontosabb, hogy fizikailag aktív életet éljünk. Ahogy azt jól tudjuk, edzeni muszáj. Mindezért talán jobb kifejezés az ÁTALAKULUNK szóhasználat.

A következő időszakban újra életre hívjuk a #HomeTraining Akciótervet. A szakmai tartalmat edzőink, Tanos Bálint vezetésével dolgozták ki, tesztelték.

Esközök hazavitelére ezúttal nincs lehetőség.

Természetesen a HomeTrainingben, azoknak is fogunk tudni alternatívát kínálni, akiknek nem áll rendelkezésükre semmilyen sporteszköz.

Szerdától határozatlan ideig a Thor Gym hálózat valamennyi tagja az Online térben tartja edzéseit, igyekszünk ugyanabban az ütemben és szakmaiságban szolgáltatni a részetekre, alkalmazkodva a kialakult helyzethez.

Az érvényes bérlettel rendelkező vendégeink automatikusan áttérhetnek az új edzéstípusra. A most érvényes bérletek lejártával pedig a HomeTraining Havi bérlet 10.000.- forintos áron lesz elérhető átutalásos formában.

Egy nagy levegőt kell vennünk és kitartanunk. Bevételeink nagy részét elveszítjük és bár mindegyik termünk rendelkezik tartalékkal, de egy elhúzódó válság komoly terhet ró vállalkozásunkra. Nagy felelőséggel tartozunk munkatársaink mindennapjaiért és jövőjéért. Mindezért a HomeTraining Akcióterv Őket is szolgálja, hogy a koronavírus járvány végeztével ott folytathassuk, ahol ma abbahagytuk.

Kedves Vendégeink, Barátaink, Edzéstársaink!

Nagyon reméljük, hogy a HomeTraining Akcióterv során is kitartotok mellettünk és közösen átvészelhetjük ezt az időszakot is. Annyi mindent átéltünk már együtt, ezt is megoldjuk és természetesen kihozzuk belőle a lehető legjobbat. Fogjunk össze, hogy amit felépítettünk az elmúlt 7 évben, pár hét ne rombolhassa le. Az előttünk álló nehéz időszak elteltével csak remélni tudjuk, hogy ismét találkozni fogunk a kedvenc edzőtermünkben, az (újra) Thor Gym megnyitó napján.

Addig is, Online-ra fel. És maradjatok otthon! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Kicsit a Home training-ről, ahogy mi látjuk…

Sok helyen találkozunk azzal, hogy online edzést biztosítanak, akár ingyenesen. Ezek nagyrésze valójában egy előre leforgatott videó közzététele, sok esetben marketing céllal. Azonban nincs is ezekkel baj, hiszen jó ügyet szolgálnak. Azonban az ehhez hasonló videók még a járvány időszaka előtt is elérhetőek voltak.

Mi azonban picit másképp képzeltük el a HomeTraining-et:

A Thor Gym-ben hozzászokhattatok, hogy szakmailag a legmagasabb szintet igyekszünk képviselni. Legyen szó a beavtaás programról, mely kéthavonta százaknak segít évek óta országszerte közelebb kerülni a minőségi edzésekhez. Legyen szó a képzésekről, melyekben szintén a szakmai minőség és tartalom biztosítását helyezzük előtérbe, de említhetnénk az edzőink kiválasztási rendjét és a folyamatos képzésüket is.

Most is ezt az utat választottuk!

Habár lényegesen kényelmesebb lenne pár előre legyártott videót biztosítani és hátradőlni, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak! Hiszen nem ezért tartotok ki mellettünk még ezekben a nehéz időkben is:

Edzőink továbbra is felügyeletet biztosítanak az otthoni edzések során is, javítanak, korrigálnak, menetközben „belenyúlnak”, segítenek, hiszen a cél a leghatékonyabb, minőségi edzés most is.

Nem lesz ugyanaz!

Nyilvánvalóan nem tudjuk ugyanazt nyújtani az online térben, mint személyesen! Egy percig nem is állítjuk.

Viszont edzőink törekszenek arra, hogy igenis felügyeljék a mozgásotokat, és ne csupán kiadjanak egy tervet. Mindez nem kis előkészülettel, odafigyeléssel párosul. Aki home office-ban dolgozik, az tudja, hogy nem ugyanaz… Gondoljatok hát bele, hogy egy edzőnek mekkora kihívás mindez.

Kell a csapathangulat!

A hangulat sem lesz ugyanaz. Ti is szeretitek a közösséget, ezért is vagytok kirobbanthatatlan tagjai a Thor családnak! Hiányzik nektek is, nekünk is az, amit online nem lehet biztosítani!

Ugyanakkor átmeneti időszakról van szó, s a nehézségek ellenére is összetart a közösség. Naponta találkozunk postokkal, melyek bizonyítják: nem csupán a szakmai rész miatt érdemes az edzőtök mellett kitartani, hanem azért is, mert sokunk életébe csempészik bele, – ha csak arra az egy órára is – az oly nagyon hiányzó jókedvet, ugratásokat, mosolyokat és nevetéseket. A csapathangulatot.

Melyekre most mindőnknek szüksége van…

Maradjunk együtt!

Kitartást Sporttársak, Barátok!