Funkcionális edzőképzés és éves oktatási program

Idén is várunk titeket képzéseinken, melyek közül a legnépszerűbb, az FMT Level I. kurzusról és a többi oktatási eseményről is olvashattok!

 

Tavaly év végén elindult a Thor Academy új weboldala, ahol összepontosítva találhattok meg minden információt a képzéseinkről!

Év elején kapásból egy FMT Level I. Funkcionális edzőképzésselindultunk. Azonban ha lecsúsztál, ne aggódj, lesz lehetőséged részt venni nyáron és ősszel is a legnépszerűbb kurzusunkon! Érdemes mielőbb jelentkezned, hiszen rendszerint teltházas képzésekkel indulunk.Így ne várj az utolsó pillanatig!

2020-ban több nagyszerű képzéssel is találkozhattok, melyek egyike a HIIT Project, aminek az első felvonása télen óriási siker volt. Így idén is várjuk azokat, akik esetleg lemaradtak.

Pozsonyi Zsolt és Papp Károly azonban nem csak a HIIT terén hozott újítást számotokra:

Találkozhattok velük a Funkció, Fittség, Teljesítményképzésen, a Cardio Trainerkurzuson, valamint egy újítás is érkezik az ínyenceknek a Work Load Managementcím alatt.

Megújul az FMT Level II.rendszere is, mely idén debütál majd új formában: Két teljes hétvégeszól majd a szakmáról, amin belül – többek között – a funkcionális edzés különböző eszközeinek használatába, periodizációs módszereibe nyerhettek betekintést. Kettlebell, felfüggesztéses eszközök, gimnasztika és még sok egyéb finomság várja mindazokat, akik a szakma iránt ígényesek és vendégeiknek a legjobbat szeretnék biztosítani.

Visszatér a felülmúlhatatlan sikerű Mobility szemináriumis, valamint az erőemelőknek is készülünk meglepetéssel idén.

Mindezek mellett Pozsonyi Zsolt és Szentes Balázs is összedugta a fejét, hogy egy új dolgot alkossanak nektek.

További részletek hamarosan érkeznek! Érdemes tehát az ACADEMY weboldalát látogatni!

Amennyiben naprakész szeretnél lenni, lájkold a Thor Academy facebook oldalát: https://www.facebook.com/thoracademybudapest/