Thor Cup X összefoglaló

 

Elérkezett a December, s ahogyan annak lennie kell, hozta magával a Thor kupát is! Ráadásul idén immáron 10., jubileumi versenyre készültek a Thor Gym versenyzői!

Tradicionálisan minden év végén megrendezzük a Thor Gym hálózat „belső” versenyét. Mint az lenni szokott, ilyenkor beérik az egész éves munka gyümölcse és fény derül arra, hogy adott évben kik lesznek a Thor Legfittebb embere, illetve hölgye cím birtokosai!

De ne szaladjunk ennyire előre…

Ebben az évben is a tavalyi megmérettetéshez hasonlóan a Thor Cup versenyével párhuzamosan Szarka Ákos és Jokhel Matyi vezetésével a TightHold streetworkout kupa döntője is zajlott. A látványos programot sokan követték, olyannyira, hogy a kupa szüneteiben a funkcionális fitnesz versenyzők, sőt a bírók is csodálták a srácok gimnasztikus képességeit és trükkjeit.

Gratulálunk Matyiéknak a nagyszerű eseményhez és az indulóknak a nagyszerű teljesítményekhez, ami tényleg üde színfoltja volt a napnak!

 

 

 

 

Visszatérve a Thor Cup X-re:

 

A megnyitót követően, melyet Palik Laci lelkesítő beszéde kísért indulhatott a nagy megmérettetés: ahogyan a versenyeinken megszokhattátok, most is az alapvető kondicionális képességek mentén, Erő és állóképesség, mértük a versenyzők képességeit és felkészültségét és persze eredményességét.

 

 

A pörgős tempót a nézők szurkolása és megannyi mosoly övezte, talán idén minden korábbit felülmúlt a közösség ereje és annak családias hangulata: Fergeteges volt a hangulat, ami kétségkívül motíválta a versenyzőket és öröm volt érezni az összetartást, ami a csapatokat és egyéneket jellemzi!

A lebonyolításnak köszönhetően hiába emelkedett ki egy-egy versenyző, egyenletesen erős teljesítménnyel, mégis maradt izgalom a verseny legvégéig, hiszen semmi sem volt lefutott a döntőt illetően. Sőt, sok esetben a taktika is számított, hiszen az erőgyakorlatoknál korántsem volt mindegy, ki-mekkora súlyt pakol fel és végigkíséri-e a szabályoknak megfelelő mértékig a kísérleteit.

 

Le a kalappal minden résztvevő, szurkoló és persze az összes atléta előtt, hiszen varázslatos napot ajándékoztak nekünk!

 

Felemelő volt látni, hogy mindenki a maximumot tudta nyújtani, azonban versenyektől szokatlan módon mindezt olyan oldott hangulatban, hogy senki sem bosszankodhatott. A feladatok változatosnak bizonyultak, az izgalom is megvolt, közben pedig újra átélhettük, hogy egy közösségként ünnepeltünk és töltöttünk együtt egy csodás napot!

 


🏆Az idei Thor Cup végeredménye:

🏋🏻‍♀️Nők:

1. Tarcsa Edina (Thor Gym Debrecen – Balatoni Zsolt)
2. Jób Viktória (Thor Gym Újbuda – PredaThors/Nyárasdi Zsombor)
3. Tarczali Patrícia (Thor Gym Újbuda – Becher Kristof)

🏋🏻‍♂️Férfiak:

1. Somogyi Gergely (Thor Gym Újbuda – PredaThors/Nyárasdi Zsombor)
2. Tárnok Dávid (Thor Gym Újbuda – PredaThors/Nyárasdi Zsombor)
3. Tamás György (Thor Gym Zugló – Lakatos Zsolt)
Gratulálunk minden indulónak és természetesen a győzteseknek!
Ezúton is köszönjük a szervezők munkáját, valamint a szakmai vezetőnknek, Becher Kristofnak, hogy ilyen nagyszerű versenyt dobtak össze és vezényeltek le! Köszönjük a bíróknak és stábtagoknak az egész napi odaadó munkát! Valamint a nézőknek, szurkolóknak, hogy ilyen nagyszerű hangulatot teremtettek!
Elképesztő lezárása volt ennek az évnek, de ne feledjétek, hogy hamarosan újra megmérettetitek magatokat: Február 25-én jön a hagyományos születésnapi csapatverseny, mely egy nyílt verseny lesz, ahol megmutathatjuk, hogy a Thor Gym falai közt teremnek a legkeményebb atléták! Ráaadásul aznap ünnepeljük majd a Thor Gym 10. születésnapját! Ezen alkalomból az esti gálára is készüljetek lelkiekben, mert meg kell adjuk a módját az ünneplésnek!
Tehát nem szabad hátradőlni, s folytatni kell a felkészülést! 🙂

Február 25. – Birthday Cup X és Thor Gála

Nevezés indul December 8-tól!!!

A beugró csapatonként (3 fős csapatok, minimum egy hölgy csapatonként) 39.000,- forint/csapat

Early bird lehetőség (az első 15 csapat jelentkezéséig): 30.000,- forint / csapat

Befizetés kizárólag készpénzben a Thor Gym termeiben, illetve a regisztrációhoz várjuk emailen is a jelentkezést az info@thorgym.hu címre! A levélben írjatok csapatnevet, illetve a csapattagok neveit!

Az alábbi linken pedig megtaláljátok a mostani verseny képeit:

https://drive.google.com/drive/folders/1T_WkMdlTx-_FOxtKh6OYFX8iIKNa77EV?usp=share_link