Thor Gála Jelöltek

Milyen díjak lesznek? Ezeket milyen jelölési, illetve szavazási rendszerben álmodtuk meg?

Thor Gála díjai és kiválasztási / szavazási rendszere:

  • Spirit of Thor… (Újbuda, Zugló, Óbuda, Veres, Batta, Fehérvár, Debrecen, Csepel, FunXional Gym): minden terem életében vannak olyan egyéniségek, akik többletet tesznek a közösség kis „kosárkájába”. Akik jelleme, önzetlensége, sporttársi odaadása, bajtársiassága, vagy éppen közösségépítő lelkesedésük kiemeli őket. Akiket mindenki ismer, s ami fontosabb szeret a teremben. Központi személyiségek. Ebből a szempontból pedig (e díjat illetően) nem a versenyeken elért eredmény, vagy éppen szakmai érdeklődés számít, hanem azok az értékek, melyekkel a Thor közössége örömmel és büszkén azonosul.

A „Spirit” díjak jelöltjeit a héten ismerhetitek meg, s a közönség szavazatai alapján kerül majd kihirdetésre a győztes.

  •  Az év edzője: Ez a díj az, amire minden edzőnk vágyik, s amely felelősséggel jár, hiszen egy ilyen kivételes edzői gárdából elnyerni egy elismerést óriási dolog.

Idén ez szakmai különdíj lesz, melyet az elmúlt év teljesítménye alapján a vezetőség ad át az arra leginkább méltó edzőnek. Nehéz dolguk lesz, hiszen remek kollégákkal dolgozhatunk együtt.

  •  Az év pultosa: Nagyon fontos láncszemek a Thor életében a pultosok, akik fogadják a nagyérdeműt. Meglátjuk, hogy a 2022-es évben ki volt az, aki kiemelkedő hozzáállásával kiérdemelte az elismerést!
  • Hammer of Thor: Itt azt szeretnénk kiemelni, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa: ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés várható!

A vezetőség, a back office és a szakmai vezető döntése alapján állítunk jelöltek, akik közül a közönség választja majd meg a díj nyertesét.

  • A Thor legfittebb embere: Ez az egy díj, melyet nem szavazás, hanem egyetlen objektív tényező alapján vehet majd át a győztes. Hiszen minden esztendőben megrendezzük a Thor kupát, mely verseny során összemérhetik erejüket a Thorosok, s a verseny végére kiderült, hogy ki a legjobb.

 

 

 

JELÖLTEK LISTÁI

 

Spirit Of Thor ÓBUDA:

Ambrus Csaba

Dybisevszky Andrea

Mohácsy Ádám

Ádám az óbudai Thor oszlopos tagja, aki az edzéseken, az online messenger csoportban és a csapatépítőkön is sokszor van a középpontban. Folyamatosan ellátja a a csapatot vicces beszólásokkal, meme-ekkel és tiktok videókkal is. A jó hangulaton túl az edzések során nyújtott teljesítménye is motiválóan hat a többiekre, így méltán érdemelte ki a Spirit of Thor jelölést. (A képen pedig látható, ahogy nyaralás alatt is bőrönd sétát végez.)

Némedi-Varga Réka

Réka több, mint 3 éve a csapatom tagja. Az edzések nála prioritást élveznek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy szinte az egész home traininges időszakot hiányzás nélkül csinálta végig. Nem fél feszegetni határait, ez mind alakján, mind pedig a megmozgatott súlyokon is meglátszik.

HAMMER of THOR:

Antal Adrián

 

Adrián már évek óta meghatározó tagja a PredaThors közösségnek és az egész Thor Gym-nek. Mindenkihez van egy kedves, bíztató szava, a közösségünk motorja. 2021, kijelenthető, hogy az ő éve volt. Júniusban megnyerte az év első versenyét, a nagyszabású RoofTop Challenge-t, óriási büszkeséget hozva a közösségünkre és a teremre. Augusztus legvégén teljesítette az állóképességi versenyek csúcsát, a Spartan Ultrát. Novemberben az a megtiszteltetés érte, hogy Magyarországot képviselhette az IFBB Funkcionális Fitnesz Világbajnokságán, amit vegyes-párosban egy bronz éremmel, míg egyéniben egy előkelő 6. helyezéssel hálált meg. Decemberben a Thor Cup-on 5. helyezést ért el, hajszállal lecsúszva a dobogóról. Ami pedig ezeknél is fontosabb, 2021 folyamán apuka lett. Amennyiben Adriánra voksolsz, rettentő jó és megérdemelt helyre kerülne a Hammer of Thor díja.

Somogyi Gergely

Gergő egy szerény, csendes, alázatos srác. Hozzáállása, akaratereje, kitartása és szorgalma beszél helyette. 2021-ben az a megtiszteltetés érte, hogy Magyarországot képviselhette az IFBB Fitnesz Világbajnokságán. Férfi-párosban bronzéremmel hálálta meg a bizalmat, míg egyéniben a legjobb magyar helyezést érte el, a pontszerző 5. pozíciójával. Az év legvégén megrendezésre kerülő Thor Cup-on a saját vendégeink közül a legjobb helyezést érte el, 2. lett. Amennyiben a legeredményesebb sportolónk keressük 2021-ben, akkor talán Gergő érdemelné meg leginkább ezt a díjat. A szavazatod ennek fényében a legjobb helyre kerülne. “Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et.”

Rafai Ramón

Aligha kell bemutatni, igazi Thoros arc!
Versenyeken nyújtott teljesítménye, az elkötelezett edzésmunka szempontjából igazi Hammer of Thor, aki látta már tudja!
Ő az aki a Thor Cup-on elölguggol párat a 140-be, vagy úgy meghajtja az Airbike-ot, hogy elszakad a lánc…(tényleg megtörtént)
Ő tényleg kiérdemli a Hammer of Thor címet!!!

AZ ÉV EDZŐJE: A Thor Gym összes edzőjére tudsz szavazni, azonban a szavazatok 33%-ban számítanak a pontszámításnál, a maradék 33-33%-ot a szakmai mutatók, valamint a back office szavazatok teszik ki.

THOR legfittebb embere: A Thor Cup győztesei vehetik át, vagyis Tarcsa Edina és Batyik Róbert

AZ ÉV PULTOSA:

Kónya Detti – Zugló és Újbuda

Szalkó Dóri – Óbuda

Molnár Ivett – Újbuda

Szemes Dominika – Zugló

Unger Vanda – Zugló

Filakovszki Hajnal – funXional Gym Savoya

 

 

 

 

A jelöltek bemutatását jövő héten a facebook oldalainkon követhetitek figyelemmel!

Szavazni pedig már tudtok is az alábbi linkeken keresztül Február 20-ig:

 

Jelöltek bemutatása és a SZAVAZÓLAPOK:

 

NE FELEDJÉTEK! Early Bird jegyeket február 11-ig tudjátok beszerezni!