Újra várunk titeket

Ahogy korábban írtuk, igazodva a Hf3 szövetség ajánlásához, korábban nyitunk, mint sejthető volt! Azonban eleddig csupán az újbudai termünk nyitási időpontja volt biztos, most kicsit bővebb információkkal is tudunk szolgálni…

 

A Thor Gym budapesti termei az alábbi időpontok alapján nyitják meg kapuikat:

Thor Gym ÚJBUDA: Május 6. szerda

Thor Gym ÓBUDA: Május 6. szerda

Thor Gym ZUGLÓ: Május 11. hétfő

Thor Gym BUDAÖRS: Május 11. hétfő

A Thor Gym Angyalföld nyitásával kapcsolatban és a Funkxional Gymben lévő edzéseinkről kősőbb tudunk majd konkrétumokat.

 

Fontos információk:

 • A bérbedásra került eszközöket az összes fővárosi termünkbe szeretnénk visszakérni, hogy normál körülményeket és megfelelő hátteret biztosíthassunk az edzésekhez. mindezt az alábbi napokon szeretnénk kérni:
   • Thor Gym Újbuda: Május 4. és 5., hétfőn és kedden 9:00 -17:00
   • Thor Gym Zugló: Május 7. és 8., csütörtök-pénteken 9:00 -17:00
   • Thor Gym Angyalföld: Május 11. és 12., hétfőn és kedden 9:00 -17:00
 • Mindenkinek, aki nem vette igénybe a HomeTraining programot, annak a bérlet vásárlása (amennyiben nem napijeggyel jössz edzeni) kötelező lesz! A korábbról (március) fennmaradt érvényes napokat pedig a beérkezett kérések alapján az új bérlethez írjuk majd jóvá.
 • A megvásárolt bérletek május hónapban teljesen átjárhatóak lesznek a budapesti termeken belül, vagyis „Open Gym jelleggel” használhatóak másik termekben.
 • Az elmúlt napokban felmértük az egyes termek várható látogatottsági számát, hetekre lebontva. Ezáltal jelenleg kijelenthetjük, hogy egyik termünkben sem áll fent a veszélye annak, hogy az ajánlásban szereplő kitétel („az edzőtérre vonatkoztatva 9 nm-enként 1 fő tartózkodhat”) veszélybe kerülne. Azonban folyamatosan figyelni fogjuk a teremben tartózkodók számát és ehhez alkalmazkodunk majd. Mindenesetre az adott termekben egyszerre maximalizált számú vendéget fogadunk (Újbuda: 100 fő, Óbuda: 60 fő, Zugló és Budaörs: 50-50 fő). Ezért előfordulhat, hogy az adott szám elérésekor a pultosunk már nem enged be új embert és megkéri, hogy kint várakozzon. Emellett edzőink is igyekeznek ellátni titeket megfelelő információkkal és felméréssel, hogy mindez ne a helyszínen derüljön majd ki. Ebben majd kérjük a segítségeteket is.

Tehát Újbudán és Óbudán már szerdától, míg Zuglóban és Budaörsön 11-étől várunk titeket!

Természetesen a szövetség által ismertetett protokoll figyelembe vételével kezdjük meg a működést és az első FÁZIS betartását ígérjük és kérjük tőletek is!

A Hf3 által közzétett PROTOKOLL, amelyet alkalmazunk:

1.FÁZIS:

Az edzőtermek megnyithatják kapuikat az alábbi szabályok bevezetése mellett:

– A teremben tartózkodás maximális létszámát a terem méretéhez képest kell meghatározni, ami alapján az edzőtérre vonatkoztatva 9 nm-enként 1 fő tartózkodhat.

– Belépéskor kötelező kézfertőtlenítés a recepcióra kihelyezett fertőtlenítővel. Az edzőterembe való belépést követően minimum 20 mp-es szappanos kézmosás.

– A leginkább veszélyeztetett korosztály, vagyis a 65 év felettiek számára az edzőtermek nem látogathatóak. A 16 éven aluliak számára szintén nem látogathatóak az edzőtermek, mert a vírushordozás szempontjából a közösség védelme ezt indokolja. Továbbá, krónikus, vagy kiemelt kockázatú betegségekkel küzdők, legyengült immunrendszerűek, illetve a covid-19 bármely tüneteit produkáló egyének sem tartózkodhatnak az edzőteremben

A maszk viselése az edzés időtartama alatt, az edzőterem edzőfelületén nem kötelező. Ellenben, az utcáról beérkezve és az edzőtermet elhagyva a beléptető helyiségekben, a közösségi terekben maszk és gumikesztyű viselése kötelező. Az edzőterem teljes területén a kötelező távolságtartás, az állami szervek irányelvei alapján kötelező (1,5m).

– Az  első fázisban a tusolók használatát nem javasoljuk, a második fázistól lehet elérhetővé tenni

– Egy légtérben több, párhuzamosan futó foglalkozás esetén, ezek időpontjait egymástól eltolva kell indítani. Az előtér és az öltözők terheltségének maximális időbeni elosztása érdekében.

– Kontakt sportok, küzdősportok, harcművészeti edzések az első fázis ideje alatt még nem indulhatnak el

– Rövidített nyitva tartást nem támogatjuk, igyekezzünk az edzőterem terheltségét a lehető legjobban eloszlatni a nap teljes részében

– Kizárólag csak előre csomagolt termékek értékesítése engedélyezett

– Klímák és ventilátorok használatának kerülése fokozott jelentőségű, a vírus esetleges terjedésének lehetőségét minimalizálandó

– Minden eszközt egy edzésen csak egy fő használhat, és órák végén fertőtleníteni kell a használt eszközöket, erre az edzőterem megfelelő mennyiségű fertőtlenítőt kell biztosítson

– Váltócipő, váltóruha használata kötelező. Zokni használata kötelező, míg a ruházat lehetőleg hosszú, bokáig érő nadrág, valamint vállat és derekat eltakaró felső rész kell legyen. Zárt cipő használata kötelező a kiszolgáló egységekben

– Törölközőt nem tehet ki az üzemeltető, kizárólag papírtörlőt biztosíthat

 

Várunk titeket újra!

 

Thor team