Thor Gym 7. születésnapi party

Thor Gym 7. Születésnapi Party 2020

Helyszín: Symbol Budapest(Nem a főbejárat, hanem a 10 méterre található oldalsó bejárat, hiszen különteremben leszünk)

1036 Budapest, Bécsi út 56.

A műsor Programterve:

19:30 Kapunyitás és érkezések
20:30 Megnyitó beszéd
20:40 Díjátadó műsor
21:30 Díjátadó lezárása, szünet
22:00 Születésnapi torta
22:30 Buli kifulladásig

Akik ott voltak 2018-ban, tudják, hogy mekkora élményt jelent. Akik még nem, azok megtapasztalhatják idén február 22-én!

Azonban érdemes előre készülni, s figyelni a híreket, mert a Thor közössége gyarapodott, így a férőhelyek igen gyorsan be fognak telni… Érdemes lecsapni az early bird jegyekre!

Idén lesz egy rövid díjátadó, mely során az alábbi díjakat adjuk át:

Milyen díjak lesznek? Ezeket milyen jelölési, illetve szavazási rendszerben álmodtuk meg?

Thor Gála díjai és kiválasztási / szavazási rendszere:

  • Spirit of Thor… (Újbuda, Zugló, Angyalföld, Kaposvár, Óbuda, Veres, Batta, Fehérvár, Debrecen): minden terem életében vannak olyan egyéniségek, akik többletet tesznek a közösség kis „kosárkájába”. Akik jelleme, önzetlensége, sporttársi odaadása, bajtársiassága, vagy éppen közösségépítő lelkesedésük kiemeli őket. Akiket mindenki ismer, s ami fontosabb szeret a teremben. Központi személyiségek. Ebből a szempontból pedig (e díjat illetően) nem a versenyeken elért eredmény, vagy éppen szakmai érdeklődés számít, hanem azok az értékek, melyekkel a Thor közössége örömmel és büszkén azonosul.

A „Spirit” díjak jelöltjeit a héten ismerhetitek meg, s a közönség szavazatai alapján kerül majd kihirdetésre a győztes.

  •  Az év edzője: Ez a díj az, amire minden edzőnk vágyik, s amely felelősséggel jár, hiszen egy ilyen kivételes edzői gárdából elnyerni egy elismerést óriási dolog.

Idén ez szakmai különdíj lesz, melyet az elmúlt év teljesítménye alapján a vezetőség ad át az arra leginkább méltó edzőnek. Nehéz dolguk lesz, hiszen remek kollégákkal dolgozhatunk együtt.

  •  Az év pultosa: Nagyon fontos láncszemek a Thor életében a pultosok, akik fogadják a nagyérdeműt. Meglátjuk, hogy a 2019-es évben ki volt az, aki kiemelkedő hozzáállásával kiérdemelte az elismerést!

 

  • Hammer of Thor: Itt azt szeretnénk kiemelni, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa: ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés várható!

A vezetőség, a back office és a szakmai vezető döntése alapján állítunk jelöltek, akik közül a közönség választja majd meg a díj nyertesét.

  • A Thor legfittebb embere: Ez az egy díj, melyet nem szavazás, hanem egyetlen objektív tényező alapján vehet majd át a győztes. Hiszen minden esztendőben megrendezzük a Thor kupát, mely verseny során összemérhetik erejüket a Thorosok, s a verseny végére kiderült, hogy ki a legjobb.
 De lássuk, hol lesz az esemény, s miket kínálunk nektek:

 
Helyszin: SYMBOL Budapest
 
Az este kínálata:
Alapvetően egy népszerű és az esemény színvonalához passzoló nagyszerű helyszín lesz. Fergeteges bulival!
  • Vendégváró falatok – Grissini toszkán paradicsomos mártogatós szósszal
  • Snack kínálat – Házikenyér, ropogós pirítós, Magyar sajtok válogatás, Szőlő, Pulykasonka, Prosciutto, Prágai sonka, érlelt sajtok
  • Korlátlan italfogyasztás 4 órában – Irsai és Gere borok, Sör, üdítők, víz, kávé, tea, stb…
  • Mivel születésnap, így nem maradhat el a különleges torta sem!


A hangulatról egy remek DJ fog gondoskodni, s biztosítja majd a hajnalig tartó pörgést!


Dress code:
– Férfiak: Sötét nadrág, ing
– Hölgyek: „Kényelmes, elegáns”


Early Bird jegyek január 27-től kaphatóak a pultokban, február 7-ig:  12.900,- ft
Last minute belépők: február 8-tól, 14-ig: 14.900,- ft
 
Maximum létszám: 200 fő
 
Február 3-tól, 14-ig tudtok majd szavazni a jelöltekre, melyről facebookon és weboldalainkon is informálunk majd titeket! Természetesen a jelöltek bemutatása fontos elem lesz.
Várunk mindenkit egy fergeteges ünneplésre!

KINEK AJÁNLJUK?

Az igazi Thorosoknak

Hétköznapi hősök

“Nem vagyok élsportoló, de élsportolói színvonalra vágyom. Nem vagyok testépítő, de azt mondják, aki erős, az erősnek is néz ki. Szeretek keményen edzeni, de itt észt is adnak hozzá. Szeretem ha nincs túl sok körítés, csak a lényegre lehet koncentrálni. A Thor Gymben mindezt meg is kapom. Évek óta.”

Gyaraki Dávid

Array

„Ugyan szerencsére a terem edzői gárdája elég stabil, nekem mégis sikerült több edzőváltáson is átesnem az elmúlt jó három év alatt, de csak pozitív tapasztalataim voltak ebből a szempontból! Sokat tanultam és fejlődtem minden edzőm keze alatt.”

Merk Ádám

Array

„Itt nem számít az, hogy milyen ruhában jössz le edzeni, vagy éppen ki vagy, ki voltál ez előtt. Itt csak az számít, amit beleteszel. Az akarás, a kitartás, amit már itt bizonyítottál.”

Sárvári Gergő

Array